مانیتور یک دستگاه الکترونیکی خروجی است که برای نمایش اطلاعاتی مانند تصاویر، حروف، ارقام، کاراکتر های گرافیکی و یا علائم ویژه استفاده میشود.انواع مختلف مانیتور های شرکت پویش رایان داتیس با برند پنتوس مانند انواع ویدئووال ، مانیتور صنعتی ، مانیتور هتلی ، مانیتور کامپیوتر ، مانیتور لمسی ، مانیتور روشنایی بالا و اولد را در این صفحه مشاهده کنید .

مانیتور
- …
مانیتور چیست؟
مانیتور یک دستگاه الکترونیکی خروجی است که برای نمایش اطلاعاتی مانند تصاویر، حروف، ارقام، کاراکتر های گرافیکی و یا علائم ویژه استفاده میشود.
اولین صفحه نمایش برای رایانه های شخصی در 1970 به بازار عرضه شد که تنها قادر به نمایش متن بود. سپس از سال 1981 نمایشگر ها این قابلیت را پیدا کردند که چهار رنگ را نمایش بدهند. سپس در 1984 صفحه نمایش EGA عرضه شد که توانایی نمایش 16 رنگ را داشت. نمایشگر ها امروزه میتوانند بیش از 1.07 میلیارد رنگ را نمایش دهند. در ادامه به بررسی انواع مانیتور ها میپردازیم.
- مانیتور های پرتو کاتدی
- مانیتورهایی با پنل تخت
- مانیتور DLP

حتما به شما پیشنهاد میکنیم مطلب جامع و کامل “ مانیتور صنعتی ” را مطالعه نمایید.
مانیتور پرتوی کاتدی
نمایشگر پرتو کاتدی چیست؟ نمایشگر های اولیه از تکنولوژی CRT استفاده میکردند. این سیستم به طور خلاصه شامل یک صفحه ی فلورسنت و یک تفنگ الکترونی است که به وسیلهی میدان مغناطیسی کنترل شده و میتواند یک تصویر خاص را روی صفحه فلورسنت ایجاد کند. لامپ پرتوی کاتدی در سال 1832 توسط مایکل فارادی اختراع شد ولی حتی امروزه هم از مانیتور پرتوی کاتدی استفاده میشود. امروزه مانیتورهایی با پنل تخت به علت وضوح تصویر بهتر، بیشتر استفاده میشوند اما اینکه همچنان از مانیتور های CRT استفاده میشود چند دلیل دارد. یک دلیل این است که در بعضی صنایع جایگزین کردن این مانیتورها وقت و هزینهی زیادی میبرد. نمونه ی بارز آن میتواند بویینگ 747 و A320 باشد که در کاکپیت از مانیتورهای سی ار تی استفاده میکنند.

مانیتور هایی با پنل تخت
این مانیتور ها نسبت به CRT ها سبکتر هستند و فضای کمتری را اشغال میکنند. همچنین مصرف انرژی بهینهتری دارند. همچنین بر خلاف CRT ها امواج خطرناکی تولید نمیکنند. امروزه در لپ تاپ ها و تلفن های همراه بیش تر از این مانیتورها استفاده میشود.
این مانیتور ها از سه تکنولوژی اصلی استفاده میکنند:
نمایشگر LCD
LCD چیست؟ در نمایشگرهای LCD لایهای از مادهای به نام کریستال مایع وجود دارد. ویژگی خاصی که این ماده در دما و ولتاژهای خاص دارد اساس کار این نمایشگرها هستند. این کریستال ها به تنهایی تصویر را نمایش نمیدهند بلکه یک منبع نور یا بازتاب کننده در پشت آن ها قرار دارد که باعث ایجاد تصویر میشود. LCDهای معمول از تکنولوژیهای زیر استفاده میکنند:
تکنولوژی CCFL
تکنولوژی EL-WLED
تکنولوژی WLED
تکنولوژی RGB-LED
تکنولوژی monochrome LED
تکنولوژی LED
تکنولوژی micro LED
نمایشگرهای ال سی دی تصویری با وضوح بالاتر نسبت به CRT نمایش میداد. درضمن امواج مضری تولید نمیکرد و مصرف برق کمتری داشت. این مزیتها باعث شد که در دهه 90 میلادی جایگزین CRT ها بشوند.

نمایشگر پلاسما
نمایشگر پلاسما چیست؟ این نمایشگرها از مقداری گاز بین دو صفحه شیشه ای استفاده میکنند که با اعمال ولتاژ به آن ها برانگیخته شده و گاز از خود نور فرابنفش ساطع میکند. این نور به تنهایی باعث تشکیل تصویر نمیشود بلکه با تابیدن نور فرابنفش به فسفر رنگ های قرمز و سبز و آبی تشکیل شده و ترکیب این سه رنگ است که باعث میشود تصویر بر روی پیکسلها تشکیل شود. این نمایشگر ها در ابعاد مختلف تولید میشود و حتی ابعاد آن به 150 اینچ هم میرسد. این نمایشگر ها زاویه دید مناسب، واکنش سریع و نرخ بروزرسانی بالایی دارند. اما به دلایل متعدد که مهم ترین آن قیمت تمام شده ی آن ها بود، تولید آن ها در اواسط دهه 2010 میلادی در تمام دنیا متوقف شد.

نمایشگر LED
LED چیست ؟ نمایشگر LED در واقع همان نمایشگر ال سی دی است که از ال ای دی یا دیود نورگسیل به عنوان منبع نور استفاده میکند. یک مزیت عمده نمایشگرهای ال ای دی این است که میتوان آنها را با عمق کمتری ساخت، این مزیت باعث سبکی این نمایشگر میشود اما این تنها مزیت آن ها نیست. از مزایای دیگر آن ها میتوان به هزینه کم تولید، مصرف انرژی کم، کنتراست بالا و بازه تغییر روشنایی بالا اشاره کرد.

نمایشگر DLP
DLP چیست؟ این تکنولوژی اولین بار توسط شرکت Texas Instruments در سال 1987 معرفی شد. این تکنولوژی بر پایه چیپست نیمه هادی نوری به نام DMD است (Digital Micromirror Device). این چیپ خود شامل بیش از یک میلیون آینه بسیار کوچک در ابعاد حدود 5.4 میکرومتر یا کوچکتر است که نور را پردازش میکند و تصویر را نمایش میدهد. تکنولوژی DLP از روش های مختلفی برای نمایش رنگ های مختلف استفاده میکند که از جمله آن ها میتوان به روش نمایش با یک چیپست، نمایش با سه چیپ ست، لامپ زنون، DLP بر پایه LED و DLP بر پایه لیزر اشاره کرد.

انواع مانیتور
امروزه مانیتورها در همه جا قابل مشاهده هستند و از پرکاربردترین محصولات در زندگی روزمره به حساب می آیند. مانیتورها را می توان از لحاظ کاربری آن ها به چند دسته تقسیم کرد:
مانیتور دسکتاپ
مانیتور دسکتاپ از مهم ترین اجزای یک کامپیوتر خانگی است. شرکت پویش رایان داتیس از تولیدکنندگان داخلی مانیتور 22 اینچ و مانیتور 24 اینچ با برند پنتوس است. شما می توانید برای مشاهده ی لیست قیمت مانیتور دسکتاپ روی لینک کلیک کنید.

تلویزیون
تلویزیون ها از متداول ترین انواع مانیتورها هستند که در ابعاد و کیفیت های مختلف در بازار وجود دارند. طراحی این نمایشگرها مناسب مصارف خانگی است و مشخصات فنی آن ها برای استفاده روزمره مناسب سازی شده است.

مانیتور صنعتی
این نوع نمایشگر ها شباهت زیادی با نمایشگر های خانگی دارند اما برای مصارف صنعتی بهینه سازی شده اند تا بتوانند در محیط صنعتی و تحت فشار عملکرد مناسبی داشته باشند. شرکت پویش رایان داتیس از تولیدکنندگان انواع مانیتورهای صنعتی، ویدیووال ها و کنترولرهای ویدیووال است. شما می توانید برای خرید انواع مانیتورهای صنعتی و مشاهده ی لیست قیمت ها روی لینک کلیک کنید.

مانیتور لمسی
نمایشگرهای لمسی از جدیدترین تکنولوژی های صفحه نمایش هستند که به مخاطب امکان تعامل بیش تر را می دهند و کاربر تجربه ی بهتری از محتوای نمایش داده شده پیدا می کند.برای اطلاعات بیش تر در زمینه مانیتور لمسی می توانید روی لینک کلیک کنید.

بررسی قیمت و خرید انواع مانیتور
قیمت مانیتور به فاکتورهای زیادی وابسته است. مهم ترین آن ها ابعاد، کاربری مانیتور، رزولوشن، روشنایی و امکانات نمایشگر است.
از بهترین مانیتورهای موجود در بازار می توان به مانیتور ال جی، مانیتور سامسونگ، مانیتور ایسوس و مانیتور بنکیو اشاره کرد. شرکت پویش رایان داتیس نیز بعد از دریافت نمودن نمایندگی محصولات ال جی در ایران، نمایشگر های خود را در قالب انواع مانیتورهای صنعتی، ویدیو وال، مانیتور صنعتی لمسی، مانیتور گیمینگ، دیجیتال ساینیج و ... با برند پنتوس تولید می کند.
قبل از اقدام به خرید پیشنهاد می کنیم با کارشناسان ما در دفتر مرکزی شرکت داتیس جهت دریافت مشاوره رایگان صحبت نمائید و اطلاعات کاملی را در خصوص راهنمای خرید مانیتور صنعتی و ویدئو وال به دست بیاورید تا نمایشگر مناسب با نیازتان را هوشمندانه انتخاب کنید.